2006-ban kezdtem táplálkozástudományi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-ben diplomáztam, mint dietetikus. 2012-ben szereztem meg az okleveles táplálkozástudományi szakember (MSc) végzettséget. Szakdolgozatomat és diplomamunkámat mesterséges tápláláshoz kapcsolódó témában írtam.
Egyetemi éveim alatt tanítottam demonstrátorként, kutatásokat végeztem a ketogén diétával kapcsolatban, 2008-ban és 2009-ben Köztársasági Ösztöndíjat nyertem, valamint 2011-ben felkerültem a Semmelweis Egyetem Kiválósági Listájára.
Az Országos Onkológiai Intézetben kezdtem szakmai tapasztalataimat fejleszteni a diploma megszerzése után, ahol három évig dolgoztam sebészeti, sugár- és kemoterápiás részlegeken. Egy többszakmás munkacsoport kialakításában vettem részt sebész kollégákkal együtt, amely során egy speciális műtét előtti felkészítő programot dolgoztunk ki.
2012-ben nyertem a Magyar Mesterséges Táplálási Társaság pályázatán, és részt vehettem egy egyhetes mesterséges táplálással kapcsolatos képzésen Gödöllőn (20th ESPEN Course of Clinical Nutrition and Metabolic Care), ahol még inkább elköteleződtem a tanulás, az új ismeretek és az új kapcsolatok felé.
2017-ben fitoterapeuta végzettséget szereztem az Állami Egészségügyi Ellátó Központban.
2018-ban angol egészségügyi szaktolmács végezettséget szereztem a Semmelweis Egyetemen. Angol és magyar nyelven vállalok dietetikai és fitoterápia szolgáltatást.
Jelenleg doktori tanulmányaimat végzem a Testnevelési Egyetemen, kutatási területem a nutrigenomika és sport kapcsolata.
Rendszeresen végzek egészségnapokon szaktanácsadást. Tapasztalatom van egyéni és csoportos táplálkozási tanácsadásban, valamint személyes étrendek összeállításában. Egészségfejlesztő programokat, műhelyeket és előadásokat tartok, mert hiszem, hogy a megfelelő táplálkozás kialakítása minden élethelyzetben szükséges és hasznos.
Érdeklődési területem középpontjában a bélflóra, az egészségmegőrzés és a betegségek dietoterápiája van, de emellett foglalkozom sporttáplálkozással és mesterséges táplálással is.
Hiszem, tapasztaltam és vallom, hogy a személyre szabott táplálkozással sokat lehet javítani a szervezet állapotán és az életminőségén.
Az egész életen át tartó tanulást fontosnak tartom, melynek részét képezi a legújabb tudományos eredmények ismerete és bépítése a dietetikai szolgáltatásomba.
Az alábbi tudományos munkák elkészültében vettem részt:
©